Salată cu susan

Salată cu susan
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Salată cu susan. Această rețetă face 4 porții cu 150 de calorii, 3 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 1,03 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, paleolitică, lacto ovovegetariană și primară. Un amestec de verdeață pentru salată de primăvară, sos asiatic pentru salată de susan, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 60%. Verzile aruncate cu susan și portocale, Salata tossed și Salata italiană Tossed sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați primele șapte ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți cu dressing; arunca pentru a acoperi.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Raventos i Blanc de la Finca Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Vinul spumant De la Finca este produs cu struguri din cele mai vechi vițe de vie din Raventos i Blanc, plantați folosind sistemul de gobele în 1964 în Vinya dels Fòssils. Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, podgoria Vinya dels Fòssils are soluri marine cu un înalt. conținut de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista