Salată cu sos de zară
Salata cu sos de zară este o fără gluten și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 43 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, pătrunjel, pudră de usturoi și pudră de ceapă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 9%. Încearcă Salată de pui cu usturoi și zară la grătar cu sos de zară-tahini, Sos De Salată De Zară, și Sos De Salată De Zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați primele opt ingrediente.
Serviți peste verdeață și legume. Puneți la frigider pansamentul rămas.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este chemarea Sullivan Vineyard Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 44 de dolari.
![Chemarea Sullivan Vineyard Chardonnay]()
Chemarea Sullivan Vineyard Chardonnay
Fructele coapte concentrate frumoase și notele de creme brulee pe nas duc la un gust plin de unt de mere, pepene copt și alune cu stejar integrat și un finisaj lung persistent.