Salată cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsii

Salată cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsii
Salata cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsii este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 481 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $6.76 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, porții: patru ca aperitiv; două ca fel principal, divertisment și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano, Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano, și Salată albă de iarnă cu Parmigiano-Reggiano îmbătrânit.

Ingrediente

4puțin dovlecel tocatPansament cu hamsiiPansament cu hamsii5fileurifileuri de hamsii (de preferință ambalate cu sare), clătite (coloana vertebrală îndepărtată dacă este ambalată cu sare)fileuri de hamsii (de preferință ambalate cu sare), clătite (coloana vertebrală îndepărtată dacă este ambalată cu sare)1Ceapa galbena medie, tocatavag ambalate cupe rucolavag ambalate cupe rucola0cp. legume (de exemplu, spanac)piper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după gustpiper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după gust4puțin dovlecel tocatRețetă: salată de unt cu nuci, slănină, brânză, ouă și vinetă de sherryRețetă: salată de unt cu nuci, slănină, brânză, ouă și vinetă de sherry4puțin dovlecel tocatGătitGătit4puțin dovlecel tocatMâncareMâncare1Ceapa galbena medie, tocatacupe ambalate frisomercule (frunze rupte din capete)cupe ambalate frisomercule (frunze rupte din capete)1lingura. otet de vin rosucățel de usturoi, tocat fincățel de usturoi, tocat fin4Fiecare dintre porții: 376 calorii; 8 grame proteine; 20 grame carbohidrați; 16 grame fibre; 31 grame grăsime; 6 grame grăsimi saturate; 10 mg colesterol; 2 grame zahăr; 608 mg sodiuFiecare dintre porții: 376 calorii; 8 grame proteine; 20 grame carbohidrați; 16 grame fibre; 31 grame grăsime; 6 grame grăsimi saturate; 10 mg colesterol; 2 grame zahăr; 608 mg sodiu1cp. legume (de exemplu, spanac)sare kosher, plus mai mult după gustsare kosher, plus mai mult după gust4puțin dovlecel tocatSare KosherSare Kosher1parmezan rassuc de lămâie proaspăt stors, plus mai mult după gustsuc de lămâie proaspăt stors, plus mai mult după gust1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano proaspăt ras-ReggianoParmigiano proaspăt ras-Reggiano2mari2. Puneți salata pe o farfurie mare sau împărțiți-o în 4 farfurii individuale. Presărați restul de 3 linguri de Parmigiano-Reggiano deasupra și serviți2. Puneți salata pe o farfurie mare sau împărțiți-o în 4 farfurii individuale. Presărați restul de 3 linguri de Parmigiano-Reggiano deasupra și serviți3andive belgiene roșii, miez îndepărtat și frunze aruncate trase din miez (puteți înlocui 4 căni frunze de radicchio rupte)andive belgiene roșii, miez îndepărtat și frunze aruncate trase din miez (puteți înlocui 4 căni frunze de radicchio rupte)2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii4puțin dovlecel tocatSalatăSalată4puțin dovlecel tocatSalată și asamblareSalată și asamblare4puțin dovlecel tocatIndicii pentru prepararea salatelor lui Nancy SilvertonIndicii pentru prepararea salatelor lui Nancy Silverton4puțin dovlecel tocatRețetă: salată cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsiiRețetă: salată cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsii4puțin dovlecel tocatMaestrul bucătar Nancy Silverton creează o salată numită - Maestrul bucătar Nancy Silverton creează o salată numită - "Tricolore cu Parmigiano-Reggiano și Dressing de hamsii" la restaurantul Mozza de pe Melrose Ave din L. A4puțin dovlecel tocatMaestrul bucătar Nancy Silverton creează o salată numită - Maestrul bucătar Nancy Silverton creează o salată numită - "Tricolore cu Parmigiano-Reggiano și Dressing de hamsii" la restaurantul Mozza de pe Melrose Ave din L. A. (Don Bartletti / Los Angeles Times)4puțin dovlecel tocatPorții: Patru ca starter; două ca fel principalPorții: Patru ca starter; două ca fel principal4puțin dovlecel tocatDrepturi de autorDrepturi de autor4puțin dovlecel tocatDon Bartletti / Los Angeles TimesDon Bartletti / Los Angeles Times4puțin dovlecel tocatWES E Limba englezăWES E Limba engleză4puțin dovlecel tocatDivertismentDivertisment4puțin dovlecel tocatÎncărcareÎncărcare4puțin dovlecel tocatLocaleLocale4puțin dovlecel tocatCele Mai PopulareCele Mai Populare4puțin dovlecel tocatNancy Silverton conduce o clasă de master în salateNancy Silverton conduce o clasă de master în salate4puțin dovlecel tocatAvizAviz4puțin dovlecel tocatPlasați Un AnunțPlasați Un Anunț4puțin dovlecel tocatPolitica De ConfidențialitatePolitica De Confidențialitate4puțin dovlecel tocatSportSport4puțin dovlecel tocatPrimar De StatPrimar De Stat35Timp Total: minuteTimp Total: minute4puțin dovlecel tocat 2016, Los Angeles Times 2016, Los Angeles Times4puțin dovlecel tocat72°72°
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista