Salată cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsii

Salată cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsii
Salata cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsii este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 481 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $6.76 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, porții: patru ca aperitiv; două ca fel principal, divertisment și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano, Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano, și Salată albă de iarnă cu Parmigiano-Reggiano îmbătrânit.

Ingrediente

4creveți și cu venePansament cu hamsiiPansament cu hamsii5fileurifileuri de hamsii (de preferință ambalate cu sare), clătite (coloana vertebrală îndepărtată dacă este ambalată cu sare)fileuri de hamsii (de preferință ambalate cu sare), clătite (coloana vertebrală îndepărtată dacă este ambalată cu sare)1Ceapa galbena medie, tocatavag ambalate cupe rucolavag ambalate cupe rucola0Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după gustpiper negru proaspăt măcinat, plus mai mult după gust4creveți și cu veneRețetă: salată de unt cu nuci, slănină, brânză, ouă și vinetă de sherryRețetă: salată de unt cu nuci, slănină, brânză, ouă și vinetă de sherry4creveți și cu veneGătitGătit4creveți și cu veneMâncareMâncare1Ceapa galbena medie, tocatacupe ambalate frisomercule (frunze rupte din capete)cupe ambalate frisomercule (frunze rupte din capete)1lingura. otet de vin rosucățel de usturoi, tocat fincățel de usturoi, tocat fin4Fiecare dintre porții: 376 calorii; 8 grame proteine; 20 grame carbohidrați; 16 grame fibre; 31 grame grăsime; 6 grame grăsimi saturate; 10 mg colesterol; 2 grame zahăr; 608 mg sodiuFiecare dintre porții: 376 calorii; 8 grame proteine; 20 grame carbohidrați; 16 grame fibre; 31 grame grăsime; 6 grame grăsimi saturate; 10 mg colesterol; 2 grame zahăr; 608 mg sodiu1Bucăți de caramele Heath Barsare kosher, plus mai mult după gustsare kosher, plus mai mult după gust4creveți și cu veneSare KosherSare Kosher12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie proaspăt stors, plus mai mult după gustsuc de lămâie proaspăt stors, plus mai mult după gust1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano proaspăt ras-ReggianoParmigiano proaspăt ras-Reggiano2mari2. Puneți salata pe o farfurie mare sau împărțiți-o în 4 farfurii individuale. Presărați restul de 3 linguri de Parmigiano-Reggiano deasupra și serviți2. Puneți salata pe o farfurie mare sau împărțiți-o în 4 farfurii individuale. Presărați restul de 3 linguri de Parmigiano-Reggiano deasupra și serviți3andive belgiene roșii, miez îndepărtat și frunze aruncate trase din miez (puteți înlocui 4 căni frunze de radicchio rupte)andive belgiene roșii, miez îndepărtat și frunze aruncate trase din miez (puteți înlocui 4 căni frunze de radicchio rupte)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii4creveți și cu veneSalatăSalată4creveți și cu veneSalată și asamblareSalată și asamblare4creveți și cu veneIndicii pentru prepararea salatelor lui Nancy SilvertonIndicii pentru prepararea salatelor lui Nancy Silverton4creveți și cu veneRețetă: salată cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsiiRețetă: salată cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsii4creveți și cu veneMaestrul bucătar Nancy Silverton creează o salată numită - Maestrul bucătar Nancy Silverton creează o salată numită - "Tricolore cu Parmigiano-Reggiano și Dressing de hamsii" la restaurantul Mozza de pe Melrose Ave din L. A4creveți și cu veneMaestrul bucătar Nancy Silverton creează o salată numită - Maestrul bucătar Nancy Silverton creează o salată numită - "Tricolore cu Parmigiano-Reggiano și Dressing de hamsii" la restaurantul Mozza de pe Melrose Ave din L. A. (Don Bartletti / Los Angeles Times)4creveți și cu venePorții: Patru ca starter; două ca fel principalPorții: Patru ca starter; două ca fel principal4creveți și cu veneDrepturi de autorDrepturi de autor4creveți și cu veneDon Bartletti / Los Angeles TimesDon Bartletti / Los Angeles Times4creveți și cu veneWES E Limba englezăWES E Limba engleză4creveți și cu veneDivertismentDivertisment4creveți și cu veneÎncărcareÎncărcare4creveți și cu veneLocaleLocale4creveți și cu veneCele Mai PopulareCele Mai Populare4creveți și cu veneNancy Silverton conduce o clasă de master în salateNancy Silverton conduce o clasă de master în salate4creveți și cu veneAvizAviz4creveți și cu venePlasați Un AnunțPlasați Un Anunț4creveți și cu venePolitica De ConfidențialitatePolitica De Confidențialitate4creveți și cu veneSportSport4creveți și cu venePrimar De StatPrimar De Stat35Timp Total: minuteTimp Total: minute4creveți și cu vene 2016, Los Angeles Times 2016, Los Angeles Times4creveți și cu vene72°72°
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista