Salată crocantă de legume de iarnă cu măsline și capere

Salată crocantă de legume de iarnă cu măsline și capere
Salata crocantă de legume de iarnă cu măsline și capere este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 295 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper, radicchio—înjumătățit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Salată de cartofi cu măsline, capere și parmezan, Salată De Conopidă Cu Măsline Verzi Și Capere, și Salată de cartofi cu măsline, roșii și capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați buchețelele de broccoli și blanch doar până când sunt crocante, aproximativ 3 minute; se scurge, se aruncă în apă cu gheață și se scurge bine. Se usucă bine broccoli. Repetați cu floretele de conopidă. Folosind o mandolină, feliați hârtia de fenicul-subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
3
Într-un castron mic, combinați câte 1 lingură de măsline și capere tocate cu coaja de lămâie, muștar și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați oțetul, apoi amestecați uleiul de măsline. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă jumătate din pansament într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați conopida, broccoli, măslinele întregi și caperele și aruncați; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
7
Adăugați toate legumele rămase, condimentați cu sare și piper și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8
Adăugați mai mult pansament dacă doriți și aruncați din nou.
9
Încingeți salata cu frunzele de fenicul și serviți, trecând pansamentul rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate99
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiIarnă
Revista