Salată crocantă cu tăiței asiatici
Salata verde crocantă cu tăiței asiatici este o fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 594 calorii, 24g de proteine, și 34G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați paste cu păr de înger, alune prăjite, frunze ușor de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Asiatic crocant cu Bok Choy și tăiței de orez, Salată verde crocantă de iarnă cu pansament cald dulce și ascuțit, și Cinci bucăți de tăiței de longevitate pentru Anul Nou de la tăiței asiatici ușori.
Instrucțiuni
Umpleți o tigaie de 5 până la 6 litri cu 3/4 plină cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Între timp, într-un castron mare de servire, amestecați oțetul, uleiul de arahide, uleiul de susan și uleiul de chili.
Adăugați tăiței fierbinți în castron. Amestecați ușor cu amestecul de ulei, apoi adăugați tofu, salată verde, coriandru și arahide și aruncați ușor pentru a acoperi. Condimentează fiecare porție după gust cu sos de soia.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.