Salată Cremoasă De Ouă De Conopidă
Cremos conopida salata de ou este un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 208 calorii. Pentru 1,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, ouă fierte tare, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 54%. Rețete similare includ Salată Cremoasă De Ouă, Salată Cremoasă De Ouă, și Salată Cremoasă De Ouă.
Instrucțiuni
Așezați conopida într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți și gătiți în cuptorul cu microunde până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Descoperiți și răciți timp de 5 minute.
Se amestecă ouăle, sosul cremos de salată, țelina, ceapa verde, smântâna, oțetul de mere, zahărul, sarea și piperul negru într-un castron până se combină bine.
Se amestecă conopida în pansament. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruinart Brut ros Euro ( jumătate de sticlă). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
![Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)]()
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.