Salată Cremoasă De Legume

Salată Cremoasă De Legume
Salata Veggie cremoasă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 100 de calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, maioneză, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 59%. Rețete similare sunt Salată Cremoasă De Legume, Salată Super Veggie Cu Sos Cremos De Migdale, și salată de legume | cum să faci salată de legume / salată de legume sănătoase.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați broccoli, conopida, mazărea și ceapa. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
CeapăCeapă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă peste legume și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșe. Un vin foarte plin de viață, care este foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare și ușoară pentru orice petrecere!Această șampanie se împerechează bine cu crustacee, preparate din carne de porc, brânzeturi ușoare și moi și pește bogat.Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții9
Scor De Sănătate14
Revista