Salată cremoasă de creveți și macaroane

Salata cremoasă de creveți și macaroane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 534 calorii, 32g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de țelină, ceapă verde, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Încercați Salată Cremoasă De Macaroane, Cea Mai Bună Salată Cremoasă De Macaroane, și Salată De Macaroane Cu Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți macaroane conform instrucțiunilor pachetului; clătiți cu apă curentă rece. Se amestecă țelina, ceapa verde, maioneza, pătrunjelul, muștarul Dijon, tarhonul, oțetul, zahărul, sarea și piperul. Tăiați grosolan creveții Braconați Perfect; amestecați creveții și amestecul de maioneză în paste. Acoperiți și răciți 1 oră.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.