Salată Cremoasă De Cartofi Dijon-Mărar

Salata cremoasă de cartofi Dijon-mărar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, maioneză, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi cu mărar și Dijon, Salată de cartofi cu mărar și Dijon, și Salată cremoasă de cartofi Dijon cu Herbes de Provence pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți cartofii într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch. Se condimentează cu sare și se aduce apa la fierbere. Gatiti doar pana cand cartofii sunt fragezi cand sunt perforati cu o furculita, aproximativ 25 de minute.
Scurgeți cartofii și readuceți-i în oala neacoperită de pe foc.
Lăsați-i să stea până aproape la temperatura camerei. (Răcirea lor în oala caldă va scăpa de orice exces de apă din cartofi și asta este bine.)
Între timp, tăiați părțile albe de pe capetele tulpinilor de țelină.
Tăiați tulpinile pe jumătate pe lungime, apoi în felii de 1/4 inci. Amestecați țelina, 3/4 linguriță de sare și ingredientele rămase împreună într-un bol de servire suficient de mare pentru a ține toți cartofii.
Când sunt reci, tăiați cartofii în bucăți de 1 inch, adăugați-i în castron în timp ce mergeți. Se amestecă ușor până când toți cartofii sunt acoperiți cu pansament. Puteți face salata cu până la câteva ore în avans. Păstrați acoperit la temperatura camerei. Nu refrigerați sau cartofii își vor pierde textura bogată și netedă.