Salata cremoasă de cartofi este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 10. O porție conține 223 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de salată, muștar, ouă fierte tari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Cremoasă De Cartofi, Salată Cremoasă De Cartofi, și Salată Cremoasă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii într-o cratiță de 3 litri; adăugați suficientă apă pentru a acoperi cartofii. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura la minim. Gatiti acoperit 25-30 de minute sau pana cand cartofii sunt fragede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
3
Tăiați cartofii încuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
4
Se amestecă maioneza, oțetul, muștarul, sarea și piperul într-un vas mare de sticlă sau plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Maioneză
Muștar
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați cartofi, țelină și ceapă; aruncă. Se amestecă ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
țelină
Ceapă
Ouă
6
Se presară cu boia de ardei. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore pentru a amesteca aromele și a răci. A se păstra acoperit la frigider.