Salată Corny
Salata Corny este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 133 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Corny, Salată De Salată, și Salată De Legume Corny pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală înaltă cu 2 până la 3 centimetri de apă. Aduceți la fierbere.
Adăugați urechi de porumb, acoperiți oala reduceți la foc mic și gătiți 3 până la 5 minute, în funcție de dulceața porumbului și de cât de crocant vă place.
Scoateți și lăsați să se răcească suficient pentru a manipula. Răzuiește porumbul din știuleți alergând cuțitul de-a lungul știuleților și echilibrând porumbul în poziție verticală pe capătul gras al știuleților.
Într-un castron combinați coaja de 1 var, sucul de 2 limes și sosul fierbinte.
Bateți în ulei de măsline extravirgin și adăugați spanacul, ceapa, ardeiul gras și porumbul. Aruncați salata pentru a combina și condimentați cu sare și piper, după gust.