Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata congelată cu fructe stratificate. Această rețetă face 6 porții cu 731 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, gelatină, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată De Fructe Stratificată, Salată De Fructe Stratificată, și Salată stratificată cu fructe și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați portocala în felii subțiri (groase de 1/8 inci), aruncând capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
2
Amestecați împreună 2 căni de apă și 2 căni de zahăr într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere și se amestecă până se dizolvă zahărul. Se amestecă ușor felii de portocale și se aduce la foc mic; reduceți căldura la minim și fierbeți, apăsând ocazional felii de portocale în lichid, timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Îndepărtați feliile de portocale folosind o lingură pliată și așezați-le într-un singur strat pe hârtie de ceară; se răcește complet. Aruncați lichidul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Hârtie De Ceară
Tigaie
4
Așezați 1 felie de portocală în partea de jos a fiecăreia dintre cele 6 pahare de apă (1 1/2 - până la 2-cești), aruncând sau rezervând feliile de portocală rămase pentru o altă utilizare. (Felii de portocale nu va pune plat împotriva fundul de ochelari.) Retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Portocaliu
Apă
5
Scoateți și aruncați 2 linguri de gelatină cu aromă de piersici din 1 pachet. Amestecați împreună gelatina cu aromă de piersică rămasă și 2 căni de apă clocotită într-un bol 1 până la 2 minute sau până când gelatina se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă aproximativ 1/3 cană amestec de gelatină cu aromă de piersică peste felie de portocală în fiecare pahar. Se răcește 1 oră sau până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Portocaliu
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
7
Se amestecă împreună jumătate și jumătate și 1/4 cană de apă rece într-o tigaie cu sos mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se presară cu 2 lingurițe de gelatină fără aromă și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără Aromă
9
Așezați tigaia la foc mediu; amestecați restul de 1/2 cană de zahăr și gătiți, amestecând des, 3 până la 5 minute sau până când zahărul și gelatina se dizolvă. (Nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Brânză cremă cu microunde la mediu (50% Putere) 45 de secunde sau până când este foarte moale; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
12
Bateti crema de brânză în amestec jumătate și jumătate până la omogenizare; amestecati în extract de vanilie, și se răcește 30 de minute sau până când se răcește ușor. Lingură aproximativ 3 linguri amestec de brânză cremă într-un strat uniform peste strat ferm de piersici în fiecare pahar; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Cremă De Brânză
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Scoateți și aruncați 2 linguri de gelatină cu aromă de zmeură din 1 pachet. Amestecați gelatina cu aromă de zmeură și restul de 2 căni de apă clocotită l până la 2 minute sau până când gelatina se dizolvă. Se răcește 45 de minute sau până la consistența albului de ou neînvins. Amestecați zmeura și lingurați aproximativ 1/2 cană amestec de zmeură într-un strat uniform peste amestec de brânză cremă în fiecare pahar. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau până la 24 de ore.