Salata colorată de orz este o rețetă ovovegetariană fără lactate și cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 137 de calorii . Pentru 57 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, bulion de pui condensat, orz perlat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca aperitiv. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Salată colorată și crocantă cu rodie și spanac , Salată colorată cu quinoa roșie, nu atât de tabbouleh și Salată colorată cu orez sălbatic .
Instrucțiuni
1
Într-un ibric mare de supă sau într-un cuptor olandez, combinați bulionul de pui și apa; aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați orz; reduce căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 35-40 de minute sau până când orzul este fraged. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
3
Într-un castron mic, combinați uleiul, oțetul, usturoiul, pudra de chili și chimenul; se toarnă peste orz și se amestecă bine. Se amestecă ușor ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Orz
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Transferați într-un bol de servire; se acopera si se da la frigider peste noapte.