Salată Citrus Jell-O®
Salata Citrus Jell-O® necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 388 de calorii , 4 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 99 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați mandarine, topping fără lactate, grapefruit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor spectaculos de 29% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum 30 Minutes to Homemade SURE.JELL Strawberry-Citrus Freezer Jam , Raspberry Jell-O Salad și Sangria Jell-O Salad .
Instrucțiuni
Se dizolvă gelatina de portocale în apă clocotită într-un castron mare, amestecând aproximativ 3 minute; amestecați apa rece și sucul de portocale în gelatină.
Turnați amestecul de gelatină într-un vas de sticlă de servire. Amestecați grapefruitul roșu și mandarinele în amestec și lăsați-l la frigider până se fixează, aproximativ 4 ore.
Bateți toppingul și maioneza într-un castron până se omogenizează; serviți salata de gelatină cu o lingură de dressing peste fiecare porție.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Nichel și nichel Truchard Vineyard Chardonnay, cu o evaluare de 4,7 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Nichel și nichel Truchard Vineyard Chardonnay]()
Nichel și nichel Truchard Vineyard Chardonnay
Nickel & Nickel's 2000 Truchard Vineyard Chardonnay este al doilea vin din acest soi care a fost introdus în portofoliul Nickel and Nickel. Produs în Carneros, o denumire răcoroasă și aerisită, renumită pentru producerea unui Chardonnay demn de remarcat, vinul oferă arome de fructe tropicale și stejar dulce. O notă de fermentație malolactică scoate la gură note de ananas copt, pere, mere, citrice, care sunt accentuate de note de vanilie și condimente din stejar. Textura minunată și aciditatea strălucitoare a vinului se contopesc într-un final lung și aromat.