Salată Chineză

Salată Chineză
Salata chinezească ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 443 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 97 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, migdale tăiate, tăiței ramen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată de pui chinezească fără vină – această salată este ușoară, sănătoasă și plină de aromă, Salată chinezească Crunch - o salată crocantă cu un pansament oriental este perfectă pentru o după-amiază de vară, și Salată Chineză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Rupeți varza și feliați ceapa și puneți-o într-un bol mare de salată. Zdrobiți tăiței într-o tigaie pentru pui, adăugați migdalele, semințele de susan și fierbeți timp de 2 minute, având grijă să nu ardeți semințele de susan. Într-un borcan cu capac strâns, combinați uleiul, zahărul, oțetul și sarea cu conținutul pachetului de condimente. Acoperiți borcanul și agitați bine pentru a amesteca pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă pansamentul peste salată, se adaugă susanul prăjit și migdalele și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista