Salată Caprese cu Prosciutto și anghinare prăjite

Salata Caprese cu Prosciutto și anghinare prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 881 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați inimile de anghinare în apă, prosciutto, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nectarină și salată caprese de Mozzarella prăjită, Salată Farro cu conopidă prăjită și Prosciutto, și Caprese Învelit În Prosciutto.
Instrucțiuni
Se amestecă făina cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un castron mare.
Adăugați inimile de anghinare și aruncați.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați inimile de anghinare și prăjiți până se rumenesc și crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Scoateți tigaia de pe foc și rezervați uleiul de prăjit.
Condimentează roșiile cu sare și piper. Împărțiți mozzarella, roșiile, prosciutto și anghinarea prăjită între farfurii. Se acoperă cu busuiocul și măslinele și se strecoară cu o parte din uleiul de prăjit rezervat.
Fotografie de Antonis Achilleos