Salată caldă stilton
Salata caldă stilton este o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pere, spanac pentru copii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată caldă de ciuperci și Stilton, Salată de căpșuni și Stilton, și Salată de portocale, nuci și Stilton.
Instrucțiuni
Folosiți foarfece de bucătărie sau un cuțit ascuțit pentru a tăia slănina încrucișată în bețe de chibrit grase.
Încălziți o tigaie mică și uscată la foc mediu și adăugați slănina. Gatiti aproximativ 10 minute, pana cand grasimea s-a scurs si slanina este crocanta.
Pentru a face pansamentul, reduceți focul în tigaie la minim și amestecați 1 lingură de apă, apoi oțetul, mierea și muștarul. Se amestecă bine, răzuind orice reziduu de pe baza tigaiei. Se amestecă uleiul, se gustă și se condimentează.
Între timp, încălziți o tigaie sau grătar cu crestături și gătiți perele timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Se pune într-un castron și se amestecă cu cuburile de brânză (aceasta topește puțin brânza, făcând-o drăguță și calmară). Răsturnați spanacul într-un castron de servire și împrăștiați amestecul de brânză și pere. Se acoperă cu pansamentul cald de slănină și se servește imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.