Salată Caldă Picantă De Pui

Salată Caldă Picantă De Pui
Salata caldă picantă de pui este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 444 calorii. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână smântână, coriandru, porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 68%. Rețete similare includ Salată caldă de avocado cu chorizo picant, Tofu de mătase cald picant cu țelină și salată de coriandru, și Salată caldă de pui.

Instrucțiuni

1
Frecați amestecul de supă pe ambele părți ale puiului. Într-o tigaie mare, gătiți puiul în ulei la foc mediu timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți și păstrați cald.
3
În aceeași tigaie, combinați fasolea, porumbul și sosul picante. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 2-3 minute sau pana se incalzeste. Se amestecă ardeii iute și ceapa; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sos Picant Sau Salsa1 Cană De Sos Picant Sau Salsa
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Într-un castron mic, combinați smântâna, jeleul de piper și sucul de lămâie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Aruncați salata verde și romaine; împărțiți între patru farfurii de salată. Felie de pui; aranjați pe verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
VerziiVerzii
6
Așezați felii de ardei roșu și amestec de fasole în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Stropiți cu amestec de smântână;se presara cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
8
Serviți cu jalapenos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista