BBQ glazurate de pui afumat

BBQ glazurate de pui afumat
Reteta BBQ glazurate pui afumat este gata în aproximativ 4 ore și 25 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 306 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de hrean, boia de ardei, găini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, Cea mai bună marinadă de pui la grătar, și BBQ Cheddar pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru pui și frecați: într-un fumător cu hickory sau alt lemn de esență tare, aduceți lemnul să fumeze și să mențină o temperatură de 175 până la 180 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Într-un castron, amestecați bine boia, sarea, cayenne, chimenul și praful de usturoi. Apoi, condimentați jumătățile de pui cu freca, atât pe piele, cât și în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați în fumător timp de 2 ore. Temperatura fumătorului trebuie menținută între 165 și 170 de grade F pentru perioada de gătit.
4
Scoateți puiul din rafturi și lăsați să se odihnească până se răcește, timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Pentru sos: într-un castron cu un bici, amestecați împreună ketchup-ul, oțetul, muștarul și hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Pentru a reîncălzi și glazura puiul, preîncălziți grătarul. Înveliți uniform pielea jumătăților de pui cu untul și sarea. Grătiți până când sunt crocante, aproximativ 3 minute. Întoarceți și terminați reîncălzirea timp de 4 minute. În această perioadă, glazurați pielea cu 2 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista