Salată caldă de spanac cu nuci pecan afumate și cartofi dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata caldă de spanac cu nuci pecan afumate și cartofi dulci. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 203 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, cartofi dulci, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Taitei de cartofi dulci prăjiți de dovleac cu slănină, nuci pecan zdrobite și spanac, Salată De Cartofi Dulci Cu Afine Și Nuci Pecan, și Salată De Cartofi Dulci Smoky Chipotle.
Instrucțiuni
Așezați spanacul într-un castron mare; pune deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați nuci pecan, amestecați pentru a acoperi în ulei și gătiți, amestecând ocazional, până când nucile sunt parfumate și se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de boia afumată și se amestecă pentru a acoperi uniform nucile.
Se adaugă în castron cu spanacul rezervat.Puneți tigaia la foc mediu, adăugați 1 lingură de ulei și încălziți până la sclipire.
Adăugați cartoful dulce, restul de 1 linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de boia și amestecați pentru a acoperi cartoful dulce. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand cartoful dulce cedeaza cand este străpuns cu un cuțit și începe să se rumenească la margini, aproximativ 10 minute.
Se adaugă în bol cu nucile și spanacul.Puneți tigaia la foc mediu, adăugați restul de 2 linguri de ulei și încălziți până la sclipire.
Adăugați șalotă și gătiți până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc, se adaugă oțet, zahăr brun și muștar și se amestecă pentru a se combina.
Se toarnă vinaigreta peste spanac, nuci și cartofi dulci și se aruncă pentru a acoperi.