Salată Caldă De Spanac Cu Carne De Porc Milaneză
Salata caldă de spanac cu carne de porc Milanese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 387 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. Dacă aveți spanac pentru bebeluși, fulgi de piper, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc milanez cu spanac cremă, Salată de spanac cu carne de porc prăjită și vinetă caldă de ghimbir, și Carne de porc milaneză cu salată de rucola, fenicul și parmezan.
Instrucțiuni
Pregătiți carnea de porc: lăsați carnea între 2 bucăți de folie de plastic cu o tigaie grea sau ciocan până se subțiază. Spargeți oul într-un castron puțin adânc și adăugați o notă de apă rece; bateți pentru a amesteca.
Puneți făina într-un bol separat de mică adâncime.
Combinați pesmetul și parmezanul într-un al treilea bol; condimentează cu sare și piper. Înmuiați fiecare felie de porc în făină, apoi oul, apoi amestecul de pesmet, întorcându-se pentru a acoperi.
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt; deoparte.
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Se scoate de pe foc și se adaugă feliile de porc într-un singur strat. Reveniți la foc și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați restul de 2 linguri ulei vegetal și răsturnați carnea de porc; gătiți încă 2 până la 3 minute sau până când sunt fierte.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; feliați în benzi.
Faceți salata: ștergeți tigaia.
Adăugați uleiul de măsline și roșiile și creșteți căldura la mare. Condimentează cu sare, adaugă fulgii de ardei roșu și gătește până când blisterul de roșii, 1 până la 2 minute; amestecați busuiocul și sucul de lămâie.
Puneți jumătate din spanac într-un castron mediu.
Se toarnă roșiile și orice sucuri de tigaie peste spanac și se aruncă pentru a se ofili ușor; gust pentru condimente. Aruncați cu spanacul rămas. Împărțiți între farfurii și acoperiți cu carnea de porc.
Fotografie de David Malosh