Salată caldă de scoici cu ciuperci și dovlecei
Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, salata caldă de scoici cu ciuperci și dovlecei ar putea fi un super fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 2,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 236 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, coajă de lămâie, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare sunt Salată caldă de scoici de dafin de 20 de Minute cu dovlecei și sparanghel, Salată Caldă De Scoici, și Salată de scoici și spanac cu pansament cald.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați hamsiile cu coaja de lămâie, sucul de lămâie și 2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați dovleceii, condimentați cu sare și gătiți la foc mare până se rumenesc în pete; se transferă pe o farfurie mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline și ciuperci în tigaie; condimentează cu sare și piper, acoperă și gătește la foc moderat până începe să se rumenească. Descoperiți și gătiți până se înmoaie și se rumenesc; transferați pe farfurie.
Condimentează scoicile cu sare și piper.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie până la sclipire.
Adăugați scoicile și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund. Întoarceți scoicile și gătiți timp de 1 minut mai mult; transferați pe o farfurie mică.
Adăugați șalota în tigaie și gătiți până se înmoaie.
Adăugați vinul și fierbeți, apoi amestecați dovleceii și ciupercile și reîncălziți. Rotiți în pansamentul de hamsii, orice suc de scoici și untul.
Aranjați salata pe farfurii și acoperiți cu scoici și legume.
Se ornează cu arpagic, tarhon și bottarga și se servește.