Salată caldă de rață și varză

Salata caldă de rață și varză este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 492 calorii, 37g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, muștar dijon, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Varză Sambharo / salată caldă de varză Gujarati, Salată Caldă De Rață, și Salată caldă de rață și portocale.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și puneți un suport pentru cuptor la 3 inci de căldură. Puneți rața pe o foaie de copt și fierbeți timp de 10 minute, rotind foaia de copt, până când pielea este crocantă și rumenită peste tot.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Adăugați cartoful și gătiți la foc moderat până devine auriu, 8 minute.
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat timp de 1 minut.
Adăugați caperele și cimbru și gătiți timp de 30 de secunde. Se amestecă oțetul de vin roșu și muștarul și se condimentează cu sare și piper.
Scoateți carnea și pielea din rață; aruncați oasele. Îndepărtați orice grăsime care rămâne pe partea inferioară a pielii.
Tăiați pielea în fâșii și tocați carnea. Într-un castron, aruncați rața, varza și pansamentul. Se condimentează cu sare și piper și se servește.