Salată caldă de rață cu sos de nuci și portocale

Salată caldă de rață cu sos de nuci și portocale
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Salata caldă de rață cu sos de nuci și portocale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 675 calorii. Pentru $ 8.39 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piept de rață, marmeladă groasă, ceapă de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată caldă de rață și portocale, Salată mixtă de verdeață cu pansament cald de nucă, și Salată de spanac cu pansament cald Balsamic de nucă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ingredientele pentru pansament cu sare și piper, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă, adăugați rața, cu pielea în jos, apoi prăjiți timp de 10 minute. (În acest timp, o cantitate mare de grăsime va proveni din piele și va deveni aurie, dar carnea nu ar trebui să gătească prea mult.) Întoarceți sânii de rață pentru o secundă pentru a sigila, apoi luați din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Aruncați cartofii în grăsimea de rață și prăjiți, întorcându-se frecvent, până când sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4
Adăugați nucile, amestecați, apoi ridicați totul din grăsime cu o lingură pliată și puneți-o într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Puneți rața pe un suport de prăjire deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
6
Ungeți sfecla roșie cu puțină grăsime de rață și puneți-o pe un vas separat. Toate acestea se pot face dimineața dacă doriți să mergeți mai departe, dar răciți rața și readuceți la temperatura camerei înainte de a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Rață întreagăRață întreagă
1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Roas rața, cartofii și sfecla roșie timp de 15 minute, apoi tăiați sfecla roșie în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Rață întreagăRață întreagă
3
Puneți năsturelul, ceapa de primăvară și cicoarea într-un castron și aruncați cu trei sferturi din pansament. Se îngrămădesc pe farfurii cu portocalele feliate și sfecla roșie, apoi se împrăștie cu cartofii și nucile. Feliați rața (puteți îndepărta mai întâi grăsimea dacă doriți), aranjați deasupra salatei și stropiți cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
AndiveAndive
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Serviți încă cald.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista