Salata caldă de năut, fenicul și pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 400 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, crenguțe de cimbru, bulb de fenicul înjumătățit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Salată caldă de năut, fenicul și piper, Salată de fenicul și pătrunjel, și Salată de fenicul și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, acoperiți nautul cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa tăiată în sferturi și crenguțele de cimbru. Aduceți năutul la fiert, apoi fierbeți-le la foc moderat timp de 1 oră. Se amestecă 1 linguriță de sare și se fierbe năutul până se înmoaie, cu aproximativ 10 minute mai mult. Aruncați sferturile de ceapă și crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Între timp, într-un castron mediu, zdrobiți usturoiul într-un piure cu 1 linguriță de sare. Se amestecă oțetul de vin roșu, apoi se amestecă treptat uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Scurgeți năutul și adăugați-le în castron. Aruncați cu țelina tocată, feniculul, pătrunjelul și ceapa. Se condimentează cu sare și piper și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)