Salată caldă de midii și legume marinate
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Midia caldă și salata de legume marinate ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 290 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, midii, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Prepeliță prăjită și marinată cu salată caldă de legume de primăvară, Salată De Midii Marinată, și Ancho - friptură de fustă marinată cu salată caldă de fasole neagră.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert și albiți dovleceii timp de 1 minut.
Scurgeți și reîmprospătați sub apă curentă rece.
Se scurge din nou și se pune într-un castron cu fenicul, roșia și șalota. Condimentează cu cayenne, sare și piper.
Adăugați pătrunjelul, busuiocul, usturoiul, caperele, măslinele și uleiurile de măsline.
Se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau până la 6 ore.
Aranjați midiile într-un model radial în 4 boluri puțin adânci, rezistente la cuptor. (Midiile pot fi aranjate și refrigerate cu câteva ore înainte de servire.)
Pentru a servi, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Puneți midiile în cuptor doar pentru a le încălzi, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, acoperiți midiile cu amestecul de legume.
Stropiți aproximativ 1 lingură de ulei din amestec peste fiecare bol.
Cartea De Bucate Le Bernardin
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.