Salată caldă de friptură de flanc cu mentă și coriandru
Salata caldă de friptură de flanc cu mentă și coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 138 calorii, 20g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, sos de soia, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare includ Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, Salată de friptură de flanc la grătar cu pansament cremos de coriandru, și salată de vară cu friptură de flanc la grătar vinaigretă de lime de coriandru.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare de copt din sticlă, amestecați sosul de soia cu ardeiul și 2 linguri de lemongrass.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2
Adăugați friptura de flanc și întoarceți-o pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
4
Aprinde un grătar. Grătiți friptura de flanc la foc moderat, rotind o dată, până când este carbonizată la exterior, dar încă roz în interior, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Tăiați friptura pe jumătate pe lungime. Feliați jumătățile peste bobul gros de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Într-un wok mare sau tigaie nereactivă, combinați sucul de lămâie cu sosul de pește, ardeiul roșu zdrobit, zahărul și restul de 2 linguri de lemongrass. Gatiti la foc moderat pana la cald. Se amestecă friptura feliată împreună cu 1 lingură de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Friptură Feliată
Sos De Pește
Elixirul G
Avocado Hass Ușor Piure
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Adăugați șalotele, menta, coriandrul și pudra de orez prăjită, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca două viță de vie Columbia Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.