Salată caldă de dovleac cu mămăligă și semințe de dovleac confiate

Salata caldă de dovleac cu Polentan și semințe de dovleac confiate este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 549 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,0 USD pe porție. Un amestec de rucola, sare, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salata lui Lanny cu semințe de dovleac confiate, Plăcintă cu dovleac Gingersnap cu semințe de dovleac confiate, și Supă de dovleac cu semințe de dovleac confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți făina de porumb, apa și 2 1/4 lingurițe de sare la fiert într-o cratiță grea de 4 litri, amestecând continuu. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent, până când mămăliga este cremoasă și fragedă, aproximativ 50 de minute.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă 11/2 linguri de unt și se răcește ușor.
Lingurați mămăliga pe centrul unei foi mari de copt ușor unsă cu unt, apoi întindeți uniform într - un dreptunghi de 10 x 7 inci (aproximativ 1/2 inch grosime). Acoperiți cu folie de plastic, apoi introduceți mai multe găuri în folie cu un cuțit mic ascuțit și răciți 2 ore.
Topiți untul de lingură rămas într-o cratiță grea la foc moderat. Se amestecă zahărul, chimenul, scorțișoara, boiaua, cayenne și 1/4 linguriță sare, apoi se gătește, fără a amesteca, până se caramelizează.
Adăugați semințe de dovleac și gătiți, amestecând ocazional, până când semințele sunt umflate și aurii.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Când semințele s-au întărit, rupeți orice aglomerări cu degetele.
Bateți împreună sucul de rodie, oțetul și șalota și lăsați să stea 5 minute.
Bateți în 3 linguri ulei, rămânând 1/4 linguriță sare și piper după gust.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Tăiați sferturile de dovleac transversal în felii groase de 1/2 inch. Aruncați cu 1 lingură de ulei și sare și piper după gust într-o tigaie superficială și aranjați feliile în 1 strat. Prăjiți în mijlocul cuptorului până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor, apoi acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Tăiați mămăliga într-un dreptunghi de 9 pe 6 inci.
Tăiați mămăliga în pătrate de 6 (3 inci), apoi înjumătățiți fiecare pătrat în diagonală.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți mămăliga în 2 loturi, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 8 minute (dacă este necesar, folosiți uleiul de lingură rămas pentru al doilea lot).
Transferați ca gătit pe o farfurie și păstrați-l cald, acoperit.
Radeți 12 benzi din brânză cu un cojitor de legume.
Bateți vinaigreta, apoi aruncați rucola într-un castron mare cu suficientă vinaigretă pentru a acoperi ușor.
Așezați mai multe bucăți de dovleac și 1 bucată de mămăligă pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Se acoperă cu rucola, mai mult dovleac și mămăligă rămasă.
Se presară cu semințe de dovleac confiate și se acoperă cu așchii de parmezan, apoi se stropesc cu vinaigreta rămasă.
* Polenta, întinsă pe foaie de copt și încă nu prăjită, poate fi răcită până la 1 zi. * Semințele de dovleac confiate pot fi preparate cu 3 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Pentru a suci o rodie, rulați-o ferm pe o suprafață de lucru până când se simte mai moale, apoi tăiați o mică gaură în piele și strângeți-o.