Salată caldă de Cod cu portocale și busuioc

Salată caldă de Cod cu portocale și busuioc
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata caldă de Cod vindecat cu portocale și busuioc ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mesclun, ulei de măsline, file de cod tăiat central și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de portocale de sânge și măsline negre vindecate, Cartofi noi calzi cu șuncă vindecată și arpagic, și Salată Caldă De Sparanghel Cu Busuioc + Pistou De Mentă.

Instrucțiuni

1
Puneți codul într-un vas de copt puțin adânc și bateți sarea de mare peste tot. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Între timp, curățați portocalele cu un cuțit ascuțit, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile portocalii în castron. Strângeți sucul din membrane în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Transferați 1/4 cană de suc într-un castron. Se amestecă 2 linguri de ulei. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Scurgeți secțiunile portocalii; aruncați orice suc rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
5
Clătiți bine codul sub apă rece și uscați-l. Într-o tigaie, încălziți restul de 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați codul și gătiți la foc moderat, întorcând o dată și agitând tigaia pentru a preveni lipirea, până când codul este doar gătit și începe să se separe în fulgi mari, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Transferați pe o farfurie.
8
Într-un castron mare, combinați frunzele de mesclun și busuioc și aruncați cu 2 linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
MesclunMesclun
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Transferați pe farfurii și deasupra cu secțiunile portocalii și Codul, separând ușor fulgii. Împrăștiați ceapa și ardeii grași roșii și verzi peste salate, stropiți cu pansamentul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista