Salată caldă de Cod cu portocale și busuioc

Salată caldă de Cod cu portocale și busuioc
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata caldă de Cod vindecat cu portocale și busuioc ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mesclun, ulei de măsline, file de cod tăiat central și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de portocale de sânge și măsline negre vindecate, Cartofi noi calzi cu șuncă vindecată și arpagic, și Salată Caldă De Sparanghel Cu Busuioc + Pistou De Mentă.

Instrucțiuni

1
Puneți codul într-un vas de copt puțin adânc și bateți sarea de mare peste tot. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Între timp, curățați portocalele cu un cuțit ascuțit, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile portocalii în castron. Strângeți sucul din membrane în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Transferați 1/4 cană de suc într-un castron. Se amestecă 2 linguri de ulei. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Scurgeți secțiunile portocalii; aruncați orice suc rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Clătiți bine codul sub apă rece și uscați-l. Într-o tigaie, încălziți restul de 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați codul și gătiți la foc moderat, întorcând o dată și agitând tigaia pentru a preveni lipirea, până când codul este doar gătit și începe să se separe în fulgi mari, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Transferați pe o farfurie.
8
Într-un castron mare, combinați frunzele de mesclun și busuioc și aruncați cu 2 linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
MesclunMesclun
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Transferați pe farfurii și deasupra cu secțiunile portocalii și Codul, separând ușor fulgii. Împrăștiați ceapa și ardeii grași roșii și verzi peste salate, stropiți cu pansamentul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Felii De PortocaleFelii De Portocale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista