Salată Caldă De Ciuperci Roșii Umplute

Salată Caldă De Ciuperci Roșii Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile umplute cu salată caldă de ciuperci. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 164 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci sălbatice calde și roșii prăjite, Roșii Umplute Cu Ciuperci, și Salată caldă de spanac cu roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți roșiile în jumătate și scoateți semințele și carnea. Tăiați vârfurile miezului cu un cuțit mic. Condimentează jumătățile de roșii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Încălziți extra, 3 rotații ale tigaiei, într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați țelina și ciupercile și gătiți 7 până la 8 minute până când ciupercile sunt fragede. Condimentează legumele cu sare și piper și adaugă oțet în tigaie. Opriți focul și amestecați muștarul și pătrunjelul pentru a acoperi. Reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Împărțiți salata caldă între cele 4 jumătăți de roșii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista