Salată caldă de Broccoli di rapiță și Yukon Gold de cartofi

Cald Broccoli di rapiță și Yukon aur salata de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de broccoli di rapiță, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Yukon via Vermont: clătite de cartofi Yukon Gold și sos de mere gros, Salată De Cartofi Yukon Gold, și Salată de cartofi Yukon Gold cu prosciutto crocant și ulei de trufe.
Instrucțiuni
Clătiți și tăiați broccoli di rapiță; tăiați tulpinile decojite în lungimi de 4 sau 5 inci. Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1 inch.
Puneți cuburile într-o oală cu apă rece pentru a acoperi cu câțiva centimetri și încălziți la fierbere. Gatiti neacoperit aproximativ 5 minute, apoi asezati verdeata si tulpinile decojite deasupra cartofilor, acoperiti Oala si gatiti inca 5 minute.
Ridicați broccoli di rapiță și cartofi cu un păianjen au altă strecurătoare și așezați-le într-o strecurătoare.
Presărați aproximativ jumătate de sare peste legumele fierbinți, lăsați-le să se scurgă și să se răcească un minut sau două, apoi transformați-le într-un bol de amestecare.
Stropiți uleiul de măsline peste bucăți și aruncați ușor.
Presărați mai multă sare și peperoncino după gust (folosesc 1/4 linguriță fulgi de piper, sau chiar mai mult, când fac asta acasă). Aruncați, gustați și reglați condimentul.
Serviți pe un platou mare cald sau puneți porții pe farfurii calde de salată.