Salată Caesar de pui și slănină
Salata de pui și bacon Caesar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,55 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 1238 calorii, 63G de proteine, și 103G de grăsime pe porție. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piept de pui, salată caesar gata de consumat, avocado și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Salată rapidă Caesar cu pui fript și slănină, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar.
Instrucțiuni
Se amestecă slănina într-o tigaie timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateți, apoi presărați crotonii în grăsimea din tigaie și aruncați la foc mediu timp de un minut sau două pentru a le da aromă și a le crocanta.
Împărțiți frunzele între 2 farfurii. Înjumătățiți avocado și săpați piatra; curățați și tăiați în bucăți și împrăștiați peste frunze. Rupeți puiul în bucăți deasupra. În cele din urmă, fixați slănina în bucăți groase peste pui și acoperiți cu crotonii.
Stropiți pansamentul peste întreaga salată și terminați cu un praf bun de parmezan și o măcinare de piper.
Vin recomandat: Gavi, Albarino, Pinot Grigio
Salata Caesar poate fi asociată cu Gavi, Albarino și Pinot Grigio. Vă recomandăm un vin alb crocant, uscat, cum ar fi un Gavi, Albari Circularo sau Pinot Grigio. Aceste vinuri se ridică la pansamentul înțepător și completează celelalte arome. Coppo Gavi La Rocca cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Coppo Gavi La Rocca]()
Coppo Gavi La Rocca
Gavi, un vin piemontez alb clasic, este fabricat în întregime din struguri Cortese, unul dintre cele mai vechi soiuri native din regiune. Numele său provine de la consumatorul original al vinului – nobilii curții sau "corte". Gavi La Rocca provine din soluri calcaroase care îi conferă o complexitate minerală neașteptată. Proaspăt și delicat pe nas cu note de citrice. În gură, vinul este crocant, ușor și uscat, cu aciditate echilibrată și un finisaj delicat.Perfect ca aperitiv, stridii și fructe de mare, iepure fiert cu măsline negre și nuci de pin "stil Ligurian", bagna cauda (un sos tradițional din Piemont, făcut cu ulei de măsline, hamsii și usturoi, servit cu o varietate de legume proaspete)