Salată Bulgur cu fasole Garbanzo, Feta și roșii prune

Salată Bulgur cu fasole Garbanzo, Feta și roșii prune

Instrucțiuni

1
Se ia de pe foc; se adaugă bulgur și sare și se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și lăsați să stea până când bulgurul este doar fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge bine, apăsând pentru a extrage excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Transferați bulgurul într-un castron mare; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se amestecă ingredientele rămase. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
* Numit și grâu crăpat; disponibil la magazinele și supermarketurile de alimente naturale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
6
Per porție: calorii, 313; grăsimi totale, 11 g; grăsimi saturate, 4 g; Colesterol, 17 mg
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghee (unt Purificat)Ghee (unt Purificat)
7
Bon App Ampercoltit
8
Bon Appétit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista