Salată Bulgur cu fasole Garbanzo, Feta și roșii prune
Instrucțiuni
1
Se ia de pe foc; se adaugă bulgur și sare și se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și lăsați să stea până când bulgurul este doar fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scurge bine, apăsând pentru a extrage excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați bulgurul într-un castron mare; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Se amestecă ingredientele rămase. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
* Numit și grâu crăpat; disponibil la magazinele și supermarketurile de alimente naturale.