Salată Bulgur cu fasole Garbanzo, Feta și roșii prune
Instrucțiuni
1
Se ia de pe foc; se adaugă bulgur și sare și se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și lăsați să stea până când bulgurul este doar fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge bine, apăsând pentru a extrage excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Transferați bulgurul într-un castron mare; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se amestecă ingredientele rămase. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
* Numit și grâu crăpat; disponibil la magazinele și supermarketurile de alimente naturale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ