Salată belgiană de andive, curmal Fuyu și spanac pentru copii cu vinetă de muștar cu miere
Salata belgiană de andive, curmale Fuyu și spanac pentru bebeluși cu vinaigretă cu muștar de miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână miere, amidon de porumb, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată belgiană de andive și mere cu vinetă de afine, Salată belgiană de andive și mere cu vinetă de afine, și Napi și andive pentru bebeluși în pansament cu muștar de miere.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați împreună stocul și amidonul de porumb. În al doilea castron mic, amestecați împreună sosul de soia, uleiul de susan, oțetul, mierea, muștarul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță medie la foc moderat, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se adauga usturoiul si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la moderat și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă amestecul de sos de soia și se întoarce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Se ia de pe foc și se dă la frigider până se răcește.
5
Pe fiecare dintre cele 8 farfurii, Aranjați 4 frunze de andive belgiene și 4 felii de curmal japonez în jurul jantei. Într-un castron mare, combinați frisonul și spanacul pentru copii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive Belgiene
1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată
Curmale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați vinetă și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între plăci, așezând o movilă în centrul fiecăruia. Folosind un cojitor de legume, radeți buclele de parmezan deasupra fiecărei salate și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)