Salată asiatică de pui cu mazăre și Bok Choy

Salata asiatică de pui cu mazăre Snap și Bok Choy este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 260 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de baby bok choy, oțet de orez condimentat, castraveți de seră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Se amestecă legumele Asiatice cu mazăre de zahăr și Baby Bok Choy, Salată asiatică de tăiței cu vinete, mazăre de zahăr și pansament de var, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi.
Instrucțiuni
Umpleți tigaia medie cu apă sărată; aducesă fiarbă.
Adăugați piept de pui, crenguțe de coriandru și ceapă verde întreagă; reduceți căldura tomedium și braconați puiul până când este gătit, aproximativ 20 de minute. Folosind clești, transferați puiul pe farfurie; rece.
Adăugați mazăre snap în aceeași tigaie; creșteți căldura la mareși gătiți până când este crocant, aproximativ 1 minut.
Scurgere; clătiți mazărea sub apă recerece. Aruncați ceapa verde întreagă și crenguțele de coriandru. Tăiați grosolan puiul. Aruncați puiul, coriandrul tocat, ceapa verde tocată, mazărea și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Bateți ponzu, oțet, ulei și ghimbir într-un castron mic.
Adăugați pansament la salată; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
* Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele asiatice.