Salată Asiatică Crocantă Sănătoasă

Salată Asiatică Crocantă Sănătoasă
Salata asiatică crocantă sănătoasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 113 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână amestec de supă de tăiței ramen, piper, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați O Altă Salată Asiatică Crocantă, Salată Asiatică Crocantă, și Salată Asiatică Crocantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ingredientele de pansament cu sârmă până când zahărul este dizolvat și amestecul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Rupeți tăiței ramen în pungă înainte de deschidere. Aruncați pachetul de condimente din pachetul de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Taitei RamenTaitei Ramen
SupăSupă
3
Adăugați tăiței și toate ingredientele rămase pentru salată, cu excepția portocalelor și a spanacului la pansament; aruncați pentru a amesteca bine. Se amestecă portocalele și spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
PortocaliuPortocaliu
SpanacSpanac
4
Serviți imediat sau refrigerați până la 8 ore.

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista