Salată Aruncată Cu Portocale Și Avocado

Salată Aruncată Cu Portocale Și Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata aruncată cu portocale-Avocado. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați avocado, sos de soia, spanac rupt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Aruncată Cu Migdale-Avocado, Salată Aruncată Cu Afine Și Avocado, și Avocado Mandarin Salată Aruncată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de salată, combinați primele cinci ingrediente. Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, oțetul, usturoiul, zahărul, pudra de curry și sosul de soia; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți peste salată; aruncați pentru a acoperi.
3
Se ornează cu avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista