Salata picantă Antipasto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 192 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de inimi de anghinare ambalate în apă, ceapă, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Salată Antipasto, și Salată Antipasto.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente. Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul, busuiocul, oregano, fulgii de piper, sarea și piperul; se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră pentru a permite aromelor să se amestece.