Salata Antipasto este o fără gluten, fără lactate și primar farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 522 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,4 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare marinate, salată de legume murate, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Salată Antipasto, și Salată Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați salata verde, salamul, legumele murate fierbinți tocate, măslinele, ardeii roșii și inimile de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Aluat De Pâine De Porumb
Varză Proaspătă Mărunțită
2
Stropiți oțet și ulei peste salată. Aruncă salata și condimentează cu sare și piper, după gustul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch