Salată Ananda Caesar cu făină de porumb-clătită de naut
Salata Ananda Caesar cu făină de porumb-clătita de năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână parmezan, salată iceberg, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați salată prăjită de năut și usturoi Caesar pitas, Pancake folosind făină de porumb albastru și portocaliu-diferite și delicioase, și Clătită De Năut Jumbo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți brânză de iaurt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Iaurt
2
Căptușiți sita cu ochiuri fine cu pânză de brânză cu strat dublu și așezați-o peste vasul mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sita
Bol
3
Transferați iaurtul în sită, apoi trageți în sus și legați împreună marginile de pânză de brânză, înfășurând iaurtul în pachet. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă să se scurgă în frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte. Aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Apa Suplimentara
Sita
4
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul scurs, chile, busuiocul, usturoiul și sarea. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare. (Brânza poate fi preparată cu până la două zile în avans și refrigerată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Usturoi
Iaurt
Busuioc
Ardei Iute
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Face pansament
6
În blender, combinați ceapa, parmezanul, caperele, oțetul și sosul Worcestershire. Se amestecă până se omogenizează, apoi cu motorul pornit, se adaugă treptat ulei de măsline și se amestecă până se emulsionează complet. Se amestecă sarea și se transferă într-un recipient etanș, nereactiv. Refrigerați cel puțin 1 oră și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Ulei De Măsline
Parmezan
Oțet
Capere
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Faceți crutoane
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
9
Lucrând în 2 loturi, aranjați feliile de pâine pe o foaie mare de copt cu margini și fierbeți, la 3 inci de la căldură, până devin aurii, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Frecați fiecare felie pe ambele părți cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Pâine
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Tăiați fiecare felie în cuburi de 1 inch și păstrați-o caldă până când este gata de utilizare.
11
Faceți crutoane
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
12
În tigaia grea, de 12 inci, antiaderentă, la foc moderat, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați ceapa și saut până când ceapa este translucidă, aproximativ 1 minut. Se amestecă busuiocul și se gătește încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Busuioc
14
Se ia de pe foc.
15
Într-un castron mediu, amestecați făina de naut, făina de porumb, praful de copt și sarea. Într-un castron mic, amestecați împreună oul și Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Năut
Praf De Copt
Lapte Bătut
Făină De Porumb
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
16
Adăugați la ingredientele uscate și amestecați ușor până când amestecul este neted, apoi pliați ușor în ceapă și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
Ceapă
17
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei 15 minute.
18
Ștergeți tigaia curată și încălziți la foc moderat până când picătura de apă a căzut în tigaie sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
19
Se toarnă în aluat și se gătește, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor pe ambele părți, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
20
Transferați clătita pe scândură și tăiați-o în sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
21
Pentru a asambla și servi
22
Într-un castron mare, aruncați împreună salată, dressing și crutoane. Împărțiți salata între 4 farfurii medii. Acoperiți fiecare movilă cu 1 pană de clătite și 1/4 de brânză de iaurt. Folosind un cojitor de legume, radeți buclele de parmezan deasupra fiecărei salate.