Salate de sfeclă și varză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salatele de sfeclă și varză. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 115 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, muștar dijon, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salate De Sfeclă, Sfeclă prăjită și salate proaspete de Mozzarella, și Aperitive de mărimea mușcăturii: Mini salate de sfeclă și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați oțetul și muștarul încastron mare. Treceți treptat în ulei, apoi amestecațiîn sfecla. Se condimentează cu sare și piper.
Bateți oțetul, sosul de soia și zahărul într-un alt castron mare.Treceți treptat în ulei.
Se amestecă în varză șimentă. Se condimentează cu sare și piper.
Lăsați salatele să stea 30 de minute și până la 2 orela temperatura camerei, aruncând ocazional.