Salata Nicoise

Salata Nicoise
Reteta Salata Nicoise se poate face in aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine, 47 g de grăsimi și un total de 668 de calorii. Pentru 3,05 USD per porție, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. Un amestec de cartofi, măsline grecești, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, 30 de ani întregi și pescatariană. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Salata Niçoise, Salata Niçoise și CEA MAI BUNĂ Salată Nicoise sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, muștarul, sarea, praful de ceapă și piperul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Puneți cartofii într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scurgeți și răciți; tăiate în sferturi.
4
Puneti fasolea intr-o alta cratita si acoperiti cu apa. Se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 3-5 minute sau până când devine crocant; se scurge si se clateste in apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Împărțiți salata verde între două farfurii de salată; acoperiți cu cartofi, fasole, roșii, măsline, ouă și ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Stropiți cu dressing.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Bordeaux, Burgundia Albă, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și șampanie sunt alegeri excelente pentru Salata Nicoise. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Arboleda Chardonnay. Recenzătorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Arboleda Chardonnay
Arboleda Chardonnay
Arboleda Chardonnay are o culoare galben deschis strălucitor și frumos și foarte parfumat la nas, cu o latură exuberantă care prezintă note pronunțate de fructe tropicale precum papaya, ananas și o atingere ușoară de pepene galben, împreună cu o latură mai complexă și subtilă care s-a dezvoltat. în butoi și amintind de alune, migdale și o notă de pâine prăjită. Gustul este cremos și lung, cu o aciditate delicioasă care conferă prospețime și tensiune. Acesta este un vin complex, plin de tinerețe și structură bună care duce la un final lung, toate promitând o longevitate excelentă în sticlă.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate50
Revista