Salata minunată de Broccoli a lui Greg cu lămâie, usturoi și ciuperci Shitake
Salata minunată de Broccoli a lui Greg cu lămâie, usturoi și ciuperci Shitake ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 296 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de flori de broccoli, parmezan, lămâie rămasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Salată de țelină și ciuperci Shitake cu lămâie și Parmigiano-Reggiano, Salată Minunată De Broccoli, și Quinoa cu praz și ciuperci Shitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică cu sos și adăugați usturoiul. Gatiti la foc mediu aproximativ 5-7 minute pana cand usturoiul este parfumat, dar inca nu s-a rumenit. Pune deoparte
Puneți lămâia într-un bol de servire de dimensiuni medii. Apoi tăiați-l în jumătate și stoarceți tot sucul în același castron. Evitați să introduceți semințele în amestec. Pune deoparte.Curățați și feliați ciuperca vertical prin capac. Pune deoparte
Așezați buchețelele de broccoli într-un castron rezistent la microunde și acoperiți-l cu folie de plastic. Cuptor cu microunde, la mare, aproximativ 3 minute, până când brocoli este luminos gren și ofertă clare.
Scoateți folia de plastic și introduceți apă rece în vas, goliți și repetați de mai multe ori pentru a opri rapid gătitul.Folosind un filator de salată uscați floretele cât mai bine și adăugați-le în vasul de servire cu amestecul de lămâie. Urmați acest lucru cu bucățile de usturoi și tot uleiul său. Aruncați bine amestecul. La frigider până la rece și gata să serve.To serviți aruncați salata de broccoli cu feliile de ciuperci rezervate și împărțiți salata uniform între 4 farfurii.
Se ornează cu parmezan și ulei de măsline.