Salata mexicană de pui Kiki este un fel principal fără gluten. O porție conține 571 de calorii, 20 g de proteine și 43 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Pentru 2,1 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de condimente pentru taco, ardei gras, boabe de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt fasolea Borracho (beată) de la Kiki, salata mexicană de pui și salata mexicană de pui.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați ușor puiul, morcovii, ardeiul gras roșu, jicama, ceapa roșie, porumbul, roșiile cherry, avocado și coriandru.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Ai putea încerca NV Ruinart, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 89 de dolari pe sticlă.