Salata Gazpacho este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană, cu 12 porții. Acest aperitiv are 47 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Este perfect pentru vara . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de lămâie, ardei, ulei de măsline și ceapă verde. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt gazpacho cu cremă de avocado , Gazpacho cu roșii groase și Gazpacho mare .
Instrucțiuni
1
Într-un castron de 1-1/2 litru, așezați o treime până la jumătate din roșii, castraveți, ardei verzi, ceapă, măsline, sare și piper. Repetați straturile de încă două sau trei ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Culese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele pentru dressing.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă peste legume. Acoperiți și răciți câteva ore sau peste noapte.