Salata de Taco a lui Sue
Salata Taco a lui Sue este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 750 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, salată verde, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salsa uimitoare de avocado de piersici a lui Sue, Salata de Taco a lui Jessica cu sos cremos de Taco, și Este-mai ușor-decât-a face-salată tacos (salată taco) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand sa se marunteasca pana se face bine; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente taco. Se lasă deoparte să se răcească.
Așezați chipsurile într-un castron mare și zdrobiți-le în bucăți de mușcătură.
Combinați cu carne condimentată, brânză, fasole, roșii, salată verde și ceapă verde.
Se toarnă pansament peste tot și se aruncă pentru a acoperi.