Salata de paste cu sparanghel și fenicul ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 148 de calorii. Pentru 100 de cenți per porție, obțineți un aperitiv care servește 14. Mergeți la magazin și luați sparanghel, ceapă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71%, care este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Sparanghel la grătar și Salată de paste cu fenicul (Gătit pentru 2), Salată de sparanghel cu fenicul și Salată de sparanghel și fenicul ras.
Instrucțiuni
1
Pune sparanghelul, ceapa și feniculul într-un 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Stropiți cu ulei; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc ușor și sunt crocante, amestecând din când în când.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Scurgeți și puneți într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați roșiile, măslinele, pătrunjelul și legumele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De Porumb
7
Într-un castron mic, amestecați uleiul, sucul de lămâie, usturoiul, muștarul, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Stropiți peste salată și amestecați pentru a se acoperi.
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Thousand Islands Winery Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Vinăria Mii de Insule Riesling
Acest Riesling cu clima rece, stil dulce, afișează o aromă fructată cu arome de caise și piersici, urmate de o notă de citrice. Are o senzație de gură bine echilibrată și un final dulce.