Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de legume. Această rețetă servește 6 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 43 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de roșii, castraveți, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salata De Linte Cu Legume, Salată de orz cu legume, și Salată De Vară Cu Legume.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; aruncați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați 3/4 cană de roșii tocate într-un blender; procesați până se omogenizează. Apăsați Roșia purificată printr-o sită peste un bol, folosind spatele unei linguri; rezervați sucul de roșii și aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Roșii
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
Bol
3
Adăugați restul de 3/4 cană de roșii tocate, oțet și restul de 5 ingrediente la sucul de roșii rezervat în castron; amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Roșii
Oțet
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă pansament peste salată, aruncând ușor pentru a acoperi.