Salata de fasole verde a Ginei

Salata de fasole verde a Ginei
Salata de fasole verde a lui Gina necesită aproximativ 23 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,15 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, migdale tăiate, fasole verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Salată de fasole verde, brânză de capră și măsline verzi, Somon de lămâie fript peste fasole caldă cu unt și salată de fasole verde, și Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, la foc mediu, adăugați fasolea și blanch timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți din apă și șocați într-o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Se scurge, se usucă și se adaugă într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Adăugați ingredientele rămase și aruncați.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista