Salata de fasole dulce și acidulată a bunicii

Salata de fasole dulce și acidulată a bunicii
Salata de fasole dulce și acidulată a bunicii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 81 cenți pe porție. O porție conține 302 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de oțet, țelină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată dulce și acidulată cu patru fasole, Salsa de fasole neagră dulce și acidulată, și Salată Acidulată Cu Patru Fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați fasolea verde, fasolea, fasolea de ceară, porumbul, mazărea dulce, țelina, ceapa, castravetele și ardeiul gras verde împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
FasoleFasole
Fasole VerdeFasole Verde
Fasole De CearăFasole De Ceară
CastraveteCastravete
țelinățelină
CeapăCeapă
PorumbPorumb
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă oțetul, zahărul, uleiul vegetal și sarea împreună într-o cratiță; se aduce la fierbere până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de fasole; marinați la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
4
Scurgeți salata de marinată suplimentară înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista