Salata de fasole dulce și acidulată a bunicii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 81 cenți pe porție. O porție conține 302 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de oțet, țelină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată dulce și acidulată cu patru fasole, Salsa de fasole neagră dulce și acidulată, și Salată Acidulată Cu Patru Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați fasolea verde, fasolea, fasolea de ceară, porumbul, mazărea dulce, țelina, ceapa, castravetele și ardeiul gras verde împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Fasole
Fasole Verde
Fasole De Ceară
Castravete
țelină
Ceapă
Porumb
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă oțetul, zahărul, uleiul vegetal și sarea împreună într-o cratiță; se aduce la fierbere până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Oțet
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de fasole; marinați la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
4
Scurgeți salata de marinată suplimentară înainte de servire.